maandag 17 november 2014

BredaWoont.nl opent deuren tijdens Bredase WoondagNieuwbouwprojecten openen deuren tijdens Bredase Woondag

BREDA - Het aantal verkopen neemt toe, de prijzen zijn aantrekkelijk en de rente is historisch laag. De Bredase nieuwbouwmarkt lijkt over haar dieptepunt heen.

In zo’n opverende markt is het prettig huizen kijken. Op zaterdag 22 november kan het weer, tijdens de Bredase Woondag. Je kunt dan nieuwbouwprojecten in Breda en regio bezoeken en zo kennis maken met misschien wel jouw nieuwe woning. Verschillende projecten openen de deuren; Bouverijen en Breda Vooruit houden open huis voor belangstellenden, maar ook de luxe appartementen in BinnenBuiten (Edisonstraat/Parkblokken en Toren Carré), Gebouw Pieter (Bernard de Wildestraat) en Sculptura (Dirk Hartogstraat) van WonenBreburg zijn te bezoeken.

Woondagen in Breda
Deze Woondag is alweer de derde Bredase Woondag van dit jaar. De vorige Woondagen zijn goed bezocht door geïnteresseerden. Voor Bouverijen en SEIN Breda was de Woondag in oktober een extra bijzondere dag. De derde fase van Bouverijen ging die dag in de verkoop. SEIN Breda hield haar eerste verkoopdag en opende drie appartenettes voor bezoekers.

Dat het weer de goede kant op gaat met de woningmarkt is voor aanbieders een mooie stimulans om met de Bredase Woondag mee te doen. Want hoewel klanten weer meer vertrouwen hebben in de toekomst, ze gaan niet over één nacht ijs.

Breda Woont is een initiatief van Woonplatform Breda, waarin onder meer bouwers, woningcorporaties, makelaars, adviseurs en gemeente Breda zich hebben verzameld. BredaWoont.nl is de portal voor (nieuwbouw) huur en koop woningaanbod in Breda.

Deelnemende projecten zaterdag 25 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur:

Bouverijen, Burg. Verdaasdonkstraat, Teteringen;  Breda Vooruit, informatiecentrum Willemstraat 5, Breda; BinnenBuiten, Edisonstraat, Breda; Gebouw Pieter, Bernard de Wildestraat, Breda; Sculptura, Dirk Hartogstraat, Breda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten