maandag 31 maart 2014

Breda Woont, nieuwbouwplatform

Breda Woont, nieuwbouwplatform

Platform Woonpromotie Breda

Breda Woont is een platform dat Breda als mooie woonstad laat zien. Uniek omdat het nieuwbouwaanbod, nieuws, tips en achtergrondverhalen van de stad, in een enkel overzicht is verzameld. BredaWoont.nl maakt een ingewikkelde zoektocht voortaan overbodig. Via diverse online kanalen (website, social media, nieuwsbrieven) worden belangstellenden geïnformeerd over plannen in ontwikkeling en in verhuur/verkoop.


Met het oog op de moeilijke marktomstandigheden hebben partijen (gemeente, corporaties, ontwikkelaars, makelaars, beleggers, etc.) gezocht naar een structurele samenwerkingsvorm om de woonpromotie in Breda en omstreken – en dan met name van nieuwbouw (koop én huur) – gezamenlijk te kunnen organiseren. Ook op internet is er helaas niet één centraal Bredaas loket. De potentiële kopers en huurders zijn veroordeeld tot een zoektocht langs vele sites waarop het woningaanbod meer of minder overzichtelijk te vinden is.
Met een aantal enthousiaste en toonaangevende partijen zijn we rond de tafel gaan zitten en de oprichting van het “Platform Woonpromotie Breda” voorbereid. Naast “Gemak & Overzicht” voor de zoeker zijn “Effectiviteit & Efficiency” voor de aanbiedende partijen hierbij belangrijke doelstellingen.

In essentie steunt het beoogde Platform op 3 pijlers:
·        gezamenlijke promotie
·        maandelijkse Nieuwsbrieven
·        portal BredaWoont.nl

De individuele deelnemersbijdrage is overigens erg laagdrempelig, omdat wij veel partijen deelgenoot willen maken van dit unieke Platform. Het voordeel voor de marktpartij is velerlei. Naast publiciteit worden alle nieuwsfeiten, zoals start verkoop/bouw, oplevering, bedrijfsinfo, aankondigingen, ed. via onze redactie (BredaVandaag.nl) op de website geplaatst en als email nieuwsberichten verstuurd naar alle geïnteresseerden. Wij zorgen ervoor dat via offline media aandacht wordt gegeven aan dit platform. Dit doen wij in samenwerking met Wegener media (Het Stadsblad, BN de Stem, de Ondernemer). Tevens zal in de special “Wonen in de Regio” als bijlage van BN de Stem, aandacht worden besteed aan de activiteiten van het Platform.
Al met al krijgt de marktpartij als partner/deelnemer een enorme exposure via dit Platform en neemt ook deel in de regelmatige bijeenkomsten. We kunnen elkaar treffen, aanspreken en inspireren.
De portal www.BredaWoont.nl is momenteel nog in de maak, maar zal van begin mei actief zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten